Siden laster ... Vennligst vent!

Škoda Superb stasjonsvogn

Škoda Superb har et bagasjerom på hele 633/1865 liter med nedslåtte bakseter. Bagasjeromsplassen kombinert med meget høy utstyrsnivå gjør dette til familiens drømmebil.

Se en presentasjonsfilm som viser bilens hovedpunkter på kun 3 minutter her.

Kontakt en forhandler for å bestille prøvekjøring.


onmouseover="return addthis_open(this, '', 'http://www.skoda-auto.no/wip4/oppdag_superb-stasjonsvogn/c/model.epl?cat=5397', 'Nye Škoda Superb stasjonsvogn')"
onmouseout="addthis_close()"
onclick="return addthis_sendto()">Del siden med andre- Hele 2.000 kg hengervekt på 2,0 TDI CR 170 Hk 4x4 - Hele 633 liters bagasjerom
- Kan leveres med panoramatak med el. åpning - Enorm benplass bak
- Kan leveres med DSG automat og/eller 4X4 - 7 kollisjonsputer inkl. kneairbag


Det elektronisk styrte panoramasoltaket har følgende dimensjoner: 1,364 x 870 mm. Når man åpner den fremste delen kommer det opp en liten vindskjerm i forkant som begrenser støy og trekk fra luken. Glasset er farget slik at komfortene ikke ødelegges av for mye lys og varme inn i bilen. Taket kontrolleres av betjeningen i taket mellom fører og passasjer. Man kan dekke åpningen med et elektrisk solsjalusi.

Bagasjerom på hele 633 liter

Bagasjerommet er en av de store fordelene med denne bilen. Grunnvolumet på hele 633 kan økes til hele 1865 liter ved å felle ned setene. Et nytt bagasjeromskonsept (ekstrautstyr på noen modeller) inneholder aluminiumsskinner med kroker, festeskinner og festerum. På venstre side har du et LED lys som kan tas ut av bilen og festes med magnet. Lastekanten er kun 600 mm høy og bilen kan leveres med ekstra bagasjeromsgulv, noe som forenkler innlasting av tyngre bagasje.

Elektrisk åpning av bakluke

Den elektriske åpning og lukkingen av bakluken (ekstrautstyr) styres enten med knapp i bakluken og dashbordet eller med fjernstyring på nøkkelen. I tillegg kan du stille inn ønsket høyde på luken i åpen posisjon. Problemer med å nå opp til en skitten bakluke tilhører nå fortiden. Døren er selvfølgelig beskyttet sikkerhetsmessig mot klemfare, og når funksjonen er i bruk og døren beveger seg varsles dette med lyd.